Cégünkről

A KAPOS JÁRMŰGYÁRTÓ ÉS JAVÍTÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1997. JÚLIUS 1-ÉN ALAKULT ZÁRTKÖRŰ ALAPÍTÁSSAL, AZ 1989 DECEMBERÉBEN ALAPÍTOTT KAPOS JÁRMŰGYÁRTÓ ÉS JAVÍTÓ KFT. JOGUTÓDJAKÉNT. 

TÁRSASÁGUNK FŐ TEVÉKENYSÉGEI A JÁRMŰVEK, GÉPEK ÉS BERENDEZÉSEK JAVÍTÁSA, GYÁRTÁSA, KERESKEDELME, ALKATRÉSZ-KERESKEDELME, VALAMINT A JÁRMŰVIZSGÁLAT.  TÁRSASÁGUNK - TEVÉKENYSÉGÉNEK 1990. JANUÁR 1-I MEGKEZDÉSE ÓTA - FOLYAMATOSAN FEJLŐDIK. 

KÍNÁLATUNKBAN MEGTALÁLHATÓ SZINTE VALAMENNYI SZEMÉLY- ÉS HASZONGÉPJÁRMŰ ALKATRÉSZ, KIEGÉSZÍTŐ, EGÉSZEN A SPECIÁLIS AUTÓBUSZ ALKATRÉSZEKIG. A SKÁLA A GYÁRI ALKATRÉSZTŐL AZ UTÁNGYÁRTOTT KIVITELEN KERESZTÜL A SAJÁT IMPORT TERMÉKEKIG TERJED. BÁR A HANGSÚLYOK VÁLTOZNAK, A KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉG MINDIG FONTOS SZEREPET JÁTSZOTT A VÁLLALKOZÁS ÉLETÉBEN.

ENNEK JEGYÉBEN SZÜLETETT MEG INTERNETES ÁRUHÁZUNK, MELLYEL MÉG KÖNNYEBBEN ÉS SZÉLESEBB KÖRBEN ELÉRHETŐVÉ SZERETNÉNK TENNI KÍNÁLATUNKAT. SZÍVESEN FOGADUNK ÉS BEÉPÍTÜNK BÁRMILYEN JAVASLATOT, MELY TOVÁBB JAVÍTJA A HASZNÁLHATÓSÁGOT.


KÍNÁLATUNK EGY SZELETÉT JELENÍTJÜK MEG EZEN A FELÜLETEN, MELYET FOLYAMATOSAN FEJLESZTÜNK, BŐVÍTÜNK. AZ ITT NEM TALÁLHATÓ ALKATRÉSZEK ESETÉBEN VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS MI RÖVID IDŐN BELÜL ELKÉSZÍTJÜK AJÁNLATUNKAT.

 

SZOLGÁLTATÁSUNK MINŐSÉGÉNEK EGYIK ZÁLOGA, HOGY 2000 ÓTA RENDELKEZÜNK ISO MINŐSÍTÉSSEL, MELY A TÁRSASÁGNÁL ZAJLÓ VALAMENNYI FOLYAMATRA KITERJED.

 

 

BÍZUNK BENNE, HOGY FELHASZNÁLÓINK KÖZÖTT ÜDVÖZÖLHETJÜK. JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK.


KAPOS JÁRMŰGYÁRTÓ ÉS JAVÍTÓ ZRT.
CSAPATA